UMF
Vineri, 05 Martie 2021 15:32

UMF Iuliu Hațíeganu în clasamentul internațional QS World University Rankings by Subject 2021

Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca se situează pe locul 351-400 în clasamentul internațional QS World University Rankings by Subject 2021, la categoria Medicină, fiind și în acest an singura instituție academică din domeniul medical din România inclusă în acest ranking.
 
QS World University Rankings by Subject 2021 este un prestigios clasament internațional al instituțiilor academice, ce acoperă cinci domenii, fiecare cu mai multe specializări. Evaluarea universităților se bazează pe criterii precum reputația academică, reputația angajatorilor, citări, număr de studenți per facultate, proporția studenților internaționali. Clasamentele QS World University by Subject sunt realizate anual pentru a ajuta viitorii studenți să identifice universitățile de top dintr-un anumit domeniu.
 
Vom continua să creștem recunoașterea naţională și internaţională, prestigiul și competitivitatea școlii medicale clujene, într-un context în care acest aspect are o importanţă globală din ce în ce mai însemnată, atât pe plan științific, cât și educațional.
 
Felicitări întregii comunități academice!
 
Rector,
Prof. dr. Anca Dana Buzoianu
 
 
Accesat de 455 de ori

Selecție - anunțuri