UMF
Vineri, 16 Aprilie 2021 09:25

NeurotechEU vă invită sa participați la Chestionarul pentru părțile interesate de inovația neurotehnologică

NeurotechEU este consorțiu universitar, alcătuit din 8 universități fondatoare și peste 250 de asociați, inclusiv universități europene finanțate anterior, instituții partenere de cercetare, companii, părți interesate din societate, orașe și organizații (non) guvernamentale. NeurotechEU se concentrează pe 8 domenii: sănătate și asistență medicală, învățare și educare, nutriție și cunoaștere, inteligență biologică și artificială, neurotehnologie și date mari, public și etică, economie și ecologie și orașe inteligente.
Consorțiul universitar NeurotechEU lansează NEURICOO, o structură organizațională centrată pe colaborarea dintre mediul academic și industrie, ce va fi formată din oameni de știință și reprezentanți ai companiilor din mediul economic.
NEURICOO va oferi integrare și coordonare între partenerii NeurotechEU și membrii asociați, cu scopul de a obține un roadmap pentru un mecanism rentabil de implementare a inovației tehnologice în industrie și pe piață.
Pentru realizarea proiectului NEURICOO, vă invităm să completați un chestionar prin care se vor colecta informații de la părțile implicate în NeurotechEU:

Questionnaire for neurotechnological innovation driven stakeholders within the NeurotechEU (www.theneurotech.eu): (google.com)

Aflați mai multe detalii despre NeurotechEU pe www.neurotech.eu

Vă mulțumim.

Accesat de 1537 de ori

Selecție - anunțuri