UMF
Luni, 24 Mai 2021 12:12

Mediul academic și industria se reunesc la NeurotechEU

Stimate cadre didactice, dragi studenți, vă invităm să participați la evenimentul NEURICOO – Industry meets academic and students, organizat sub egida NeurotechEU, consorțiul universitar european în domeniul neuroștiințelor și neurotehnologiilor.

NEURICOO este o structură organizațională centrată pe colaborarea dintre mediul academic și industrie, formată din oameni de știință și reprezentanți ai companiilor din mediul economic. NEURICOO va oferi integrare și coordonare între partenerii NeurotechEU și membrii asociați, cu scopul de a obține un roadmap pentru un mecanism rentabil de implementare a inovației tehnologice în industrie și pe piață.

În cadrul evenimentului, vor avea loc patru sesiuni de discuții despre tehnologiile cheie care oferă soluții pentru provocările neurotehnologiei:

  • Robotics & Neuro/Medical Devices
  • Machine Learning & Artificial Intelligence
  • Diagnostics & Treatment Methods
  • Sensing Technologies

Sesiunea Diagnostics & Treatment Methods va fi moderată de prof. dr. Dafin Mureșanu, coordonatorul grupului de lucru Neurochallenges in Technological Innovation al universității noastre, din cadrul proiectului NeurotechEU.

Veți avea oportunitatea să întâlniți colegi, cercetători, studenți, care lucrează la intersecția dintre creier și tehnologie în diferite sectoare ale industriei. Înregistrarea este gratuită, dar necesară, locurile fiind disponibile în limita a 1000 de participanți. Evenimentul va avea loc marți, 25 mai și va începe la ora 11:00, ora României.

Pentru mai multe detalii despre programul evenimentului și înegistrare, accesați: https://crowdcast.io/e/neuricoo.

Accesat de 1322 de ori

Selecție - anunțuri