UMF
Joi, 10 Iunie 2021 11:34

Invitație participare 2021 Clusters Challenge: Future Skills for Industry

Dragi membri ai grupului de lucru eHealth, vă informăm că se va organiza cea de-a șasea ediție a Conferinței Internaționale a Clusterelor din Transilvania (TCIC). 

Aceasta va avea loc în perioada 16-18 iunie 2021 în Cluj-Napoca, într-un format hibrid.

Tema principală a acestei ediții este Future Skills for Industry și ne face plăcere să vă invităm să ne fiți alături în format online, dumneavoastră sau o persoană din echipa dumneavoastră în cadrul acestui eveniment. Secțiunea plenară a evenimentului se va desfășura online și va avea loc în 17 iunie 2021 începând cu ora 10.00. În aceeași zi se vor desfășura o serie de sesiuni organizate de clusterele organizatoare, iar în 18 iunie 2021 va avea loc o secțiune dedicată Centrelor de Inovare Digitală, competitivității și inovării numită Digital competitiveness// Policy & instruments// Digital Innovation Hubs.

Pentru a vă înregistra la această conferință, vă rugăm să accesați site-ul conferinței.

Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania este un eveniment anual, iar pe parcursul celor 5 ediții anterioare au participat peste 1200 de invitați, peste 200 de speakeri, acesta reprezentând un cadru optim pentru sesiuni de matchmaking pentru peste 500 de participanți. TCIC este un rezultat al nevoii de creare de proiecte inovative comune cu impact major asupra comunității, dar și asupra industriilor din care entitățile membre fac parte. Conferința reunește sute de participanți din România și străinătate care dezbat, analizează și identifică modele de bune practici. În fiecare an, colectăm date despre impactul inovării și a colaborării deschise între diverse ecosisteme.

În data de 18 iunie va avea loc, în cadrul conferinței, o sesiune de matchmaking în intervalul orar 12:00-16:00 în cadrul căreia veți putea stabili întâlniri one-on-one cu alți participanți în vederea stabilirii de noi parteneriate. Sesiunea de matchmaking se va desfășura exclusiv online, iar înregistrarea se face tot pe linkul transmis mai sus. Transmitem în atașament informații detaliate despre procedurile ce țin de stabilirea de întâlniri.

Găzduită în Cluj-Napoca, orașul tehnologiei și inovării, conferința aduce în prim plan proiecte inovative la nivel național și regional, sprijinind astfel schimbul intercultural. Evenimentul este o inițiativă a Consorțiului Clusterelor din Transilvania de Nord, o asociație relevantă în România, care reprezintă clusterele care generează proiecte inovative, contribuind activ la dezvoltarea mediului economic și căutând să identifice metode de abordare a provocărilor globale.

Accesat de 1519 de ori

Selecție - anunțuri