UMF
Vineri, 11 Iunie 2021 10:14

Invitație workshop Junior Achievement România

Stimate cadre didactice,

 

Junior Achievement România lansează invitația de a participa, în 14 iunie, de la ora 11:00, la un workshop interactiv online pe următoarele teme: Pre-Accelerator, Lean Start-up, Mentorat echipe, Realizare MVP, exemple de bună practică din Bulgaria.

Sesiunea va avea durata de 120 de minute, va fi susținută în limba engleză de speakeri invitați, cu experiență în zona de pre-accelerare/accelerare start-ups, din Bulgaria și va include în agendă și o sesiune de Q&A.

Workshop-ul este derulat ca parte a proiectului Pre-Accelerator in Digital Health, AI & Robotics, un proiect internațional ce își propune să ofere un cadru/model general aplicabil la nivel național, menit să promoveze cercetarea, inovarea și antreprenoriatul în facultățile de medicină și farmacie și/sau cu profil tehnic din universitățile din România, în vederea accelerării schimbării în domeniul sănătății și valorificării eficiente a noilor tehnologii în aria digitalizării, inteligenței artificiale (AI) și a roboticii medicale.

Pentru a confirma participarea, este necesară completarea unui scurt formular de confirmare aici, până la finalul zilei de vineri, 11 iunie.

Junior Achievement este cea mai mare organizaţie internaţională de educaţie economică şi antreprenorială, programele fiind urmate în 40 de țări din Europa și peste 100 din lume.

În România, programele JA de tip learning by doing și project based sunt urmate anual de peste 200.000 de elevi și studenți din peste 1.700 de instituţii de învăţământ şi se desfăşoară local în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale, instituţiile de învăţământ şi comunitatea de afaceri.

 

Accesat de 1943 de ori

Selecție - anunțuri