UMF
Joi, 01 Iulie 2021 10:31

Oportunitate – BAYHOST Summer Schools 2021

Vă facem cunoscută oportunitatea de a candida pentru finanțare oferita de BAYHOST (Bavarian Academic Center for Central, Eastern and Southern Europe), pentru a participa la o școală de vară (a se vedea fișierul atasat)

 

Candidații eligibili sunt studenții și tinerii cercetători din Europa Centrală, de Est și de Sud-Est. Aceștia au posibilitatea de a solicita un grant pentru o școală de vară organizată de instituțiile de învățământ superior din Bavaria sau din Europa de Est (cu excepția cursurilor de limbă).

 

Țări eligibile: Albania, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Ucraina.

 

Programul de burse este deschis tuturor domeniilor și acoperă taxa de curs (inclusiv module suplimentare, excursii etc.) pentru participarea la cursuri de specialitate la instituțiile de învățământ superior din Bavaria sau din CEE / SEE. Este posibilă și acordarea unei subvenții pentru cazare (dacă nu este inclusă în taxa de curs). Cererile pot fi depuse pentru orice școală de vară care are loc în 2021.

 

Apelul este deschis studenților și tinerilor cercetătorilor, care se înscriu individual la unul dintre cursuri și își suportă costurile.

 

Termen limită pentru depunerea cererilor: fără termen (sub rezerva epuizării subvențiilor)

           Mai multe informații găsiți în link-ul de mai jos:

https://www.uni-regensburg.de/bayhost/english-1/summer-school-program/index.html

           Call for Application 2021

https://www.uni-regensburg.de/assets/bayhost/de/foerderung/Summer_School_2021.pdf

 

 

Accesat de 1594 de ori

Selecție - anunțuri