UMF
Miercuri, 07 Iulie 2021 14:41

Evaluarea metodelor de examinare de la curs şi lucrări practice/stagii clinice pentru semestrul II, anul universitar 2020-2021

Dragi studente și studenți,

Vă informăm că în perioada 7 iulie – 1 august 2021 se desfășoară evaluarea metodelor de examinare de la curs şi lucrări practice/stagii clinice din semestrul II, pentru toate specializările şi toţi anii de studiu.

Chestionarele de evaluare se găsesc pe platforma https://eval.umfcluj.ro, iar pentru accesarea conturilor, vă rugăm să urmați indicațiile de mai jos:

    Utilizatorul se formează din codul specializarii + numărul matricol

Codurile specializărilor din Facultatea de Medicină:

MED – Medicină; AML – Asistență Medicală; BFR – Balneofiziokinetoterapie și Recuperare medicală; RAI – Radiologie și Imagistică medicală.

Codurile specializărilor din Facultate de Farmacie:

FAR - Farmacie; NUT – Nutriție și Dietetică;

Codurile specializărilor din Facultate de Medicină dentară:

STO – Medicină Dentară, TED – Tehnică Dentară

    Parola este reprezentată de ultimele patru caractere ale utilizatorului

Exemple:

  1. utilizator = MED28481, parola = 8481
  2. utilizator = STO8581, parola = 8581
  3. utilizator = FAR206, parola = R206

Reamintim că pentru studenţii din învăţământul modular (programul de studii Medicină, anii IV-VI) sunt deschise spre evaluare toate disciplinele. Vă rugăm să evaluaţi în această perioadă DOAR disciplinele care s-au desfăşurat în semestrul II!

Dacă întâmpinați dificultăți de logare sau observați probleme de conţinut în timpul realizării evaluărilor, vă rugăm să ni le transmiteți la adresele de e-mail și (Departamentul de Asigurare a Calității).

Vă mulţumim!

 

Accesat de 2748 de ori

Selecție - anunțuri