UMF
Joi, 09 Septembrie 2021 09:13

UMF Iuliu Hațieganu – Clasare de prestigiu în THE World University Rankings 2022

Stimați colegi,

 

Universitatea noastră se situează, și în acest an, pe locul al doilea în topul universităților din România și este singura universitate de medicină și farmacie din țară listată printre cele mai bune 1000 de universități din lume, în clasamentul World University Rankings 2022, realizat de Times Higher Education (THE).

 

UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca este listată pentru a doua oară în acest clasament și mă bucur să constat că ne menținem pe o poziție fruntașă în topul universităților din România și că ne situăm pe locul 801+, alături de cele mai performante instituții de învățământ superior din lume.

 

Astfel, dovedim încă o dată că universitatea noastră se află în elita universităților europene, dar și de la nivel mondial, iar acest lucru se datorează performanțelor dumneavoastră, muncii și dedicării pe care le-ați investit în ultimul an. Pentru toate acestea, vă felicit și vă mulțumesc pentru contribuția pe care o aveți la succesul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”.

 

Pe lângă prestigiul câștigat, o astfel de recunoaștere internațională ne motivează și ne responsabilizează să menținem și chiar să ne depășim standardele.

 

Cu deosebită considerație,

Rector

prof. dr. Anca Dana Buzoianu

 

Accesat de 921 de ori

Selecție - anunțuri