UMF
Vineri, 10 Septembrie 2021 15:05

Anunț important privind începerea anului universitar

Stimați colegi,

Vom începe anul universitar 2021 – 2022 cu prezența fizică la activitățile didactice, în modul următor:

  • Cursurile se vor desfășura în amfiteatre și în sălile de curs. Vor fi acceptați fizic studenții vaccinați (cu schema de vaccinare completă) și studenții care au trecut prin boală, dețin certificat digital și care se înscriu în perioada cuprinsă între 14 și 180 de zile de la confirmarea bolii. Pentru ceilalți studenți cursul va fi transmis on line.
  • Lucrările practice se vor desfășura în format fizic cu participarea tuturor studenților. Studenții nevaccinați și cei care nu au trecut prin boală sau au depășit intervalul de siguranță vor prezenta teste Covid negative realizate de doua ori pe săptămână în cazul testelor antigen rapide și o dată pe săptămână în cazul testelor PCR.
  • Stagiile clinice se vor desfășura în format fizic după un orar stabilit de conducerea facultății. Secțiile clinice ale spitalelor universitare acceptă pentru stagiile clinice doar studenți vaccinați.

Veți primi în scurt timp orariile și planul de măsuri pentru organizarea activității în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Vă dorim un an universitar cu sănătate și succese!

Rector
prof. dr. Anca Dana Buzoianu

 

 

Accesat de 11822 de ori

Selecție - anunțuri