Imprimă această pagină
Joi, 16 Septembrie 2021 12:41

Competiție "Proiectul de Cercetare al Anului" - Romanian Healthcare Awards 2021

  Stimate cadre didactice/cercetatori,

   

  Vă invităm să aplicați la categoria "Proiectul de Cercetare al Anului" din cadrul Romanian Healthcare Awards 2021, categorie dedicată universităților de medicină și farmacie din România, care oferă câștigătorului trofeului categoriei, cu sprijinul partenerului categoriei, Bristol Myers Squibb, un grant in valoare de 10.000 de euro, pentru cercetare științifică și inovație în medicină. Toți finaliștii categoriei vor primi din partea organizatorilor premiile de excelență Romanian Healthcare Awards 2021.

   

  Universitățile pot aplica cu proiecte din următoarele zone și arii terapeutice precum: Oncologie, Hematologie, Hemato-oncologie, Neurologie, Probleme relevante sănătății publice sau specifice ariei oncologice, Inovație în tratamente medicale, Soluții pentru finanțare și acces la tratamente, Terapii specifice în lupta împotriva cancerului.

   

  Atașat vă transmitem formularul de aplicare. Termenul limită pentru aplicare este 6 octombrie 2021, iar pașii de aplicare sunt următorii: înscrierea pe site-ul competiției, aici; transmiterea formularului de aplicare completat, împreună cu un material suport, la adresa de email .

   

  Romanian Healthcare Awards este prima și cea mai amplă competiție din România, cu juriu internațional, dedicată sănătății. Cea de-a doua ediție are 7 categorii: “Medicul Anului”, “Echipa Medicală a Anului”, “Spitalul Anului”, “Proiectul de Cercetare al Anului”, “Inovația Medicală a Anului”, “Campania Medicală a Anului”, “Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului”.

  Echipa DepCDI

   

  Accesat de 1601 de ori