UMF
Joi, 02 Decembrie 2021 13:31

Oferta de cursuri a Institutului Educațional DOREA

Stimate cadre didactice,
Dragi colegi,

Vă aducem la cunoștință oferta de cursuri a Institutului Educațional DOREA; este vorba de cursuri cu taxă, destinate cadrelor didactice si personalului administrativ.

Vă invităm să consultați această listă, iar dacă considerați că vi se potrivesc și doriți să candidați, aveți posibilitatea de a obține finanțare pentru stagii de perfecționare în cadrul apelului Erasmus+ pentru personal, deschis în cadrul universității noastre în perioada noiembrie-decembrie 2021. Menționăm că grantul de mobilitate Erasmus+ reprezintă o alocație pentru călătorie și subzistență, dar nu acoperă taxa de curs, pentru care trebuie să identificați alte surse.

Sesiunile confirmate oficial în cadrul listei sunt cele care au un număr suficient de participanți înscriși și sunt încă deschise pentru noi înscrieri. Lista este reînnoită constant cu cele mai recente date, pe baza înscrierilor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați link-ul atașat.

https://dorea.org/officially-confirmed-course-sessions/?utm_source=phpList&utm_medium=email&utm_campaign=Officially+confirmed+Erasmus%2B+training+courses+for+2022&utm_content=HTML 

 

Echipa ERASMUS+

 

Accesat de 1160 de ori

Selecție - anunțuri