UMF
Luni, 06 Decembrie 2021 13:17

Lista provizorie cu studenţii cetăţeni internationali care beneficiază de burse de performanţă profesională în anul universitar 2021-2022, pentru semestrul I

Lista provizorie cu studenţii cetăţeni internationali care beneficiază de burse de performanţă profesională în anul universitar 2021-2022, semestrul I, poate fi consultată accesând fișierul de mai jos.

Fondul pentru acordarea burselor de performanta profesionala este repartizat pentru fiecare facultate, an de studiu, program de studiu, serie (pentru invatamantul modular). Bursele de performanta profesionala, se acorda studentilor in ordinea descrescatoare a mediei mediilor (media aritmetica calculata intre media ponderata si media aritmetica aferente semestrului al II-lea, 2020-2021), fara a se depasi fondul alocat pentru respectivul an de studiu/ program de studiu/serie. Daca in cadrul unui program de studiu/ serie exista mai multi studenti cu aceeasi medie a mediilor, se aplica criteriile de departajare prevazute de Regulamentul privind acordarea burselor studentesti.
Eventualele intrebari privind acordarea burselor de performanta profesionala, trebuie transmise in termen de 3 zile lucratoare de la afisarea listei provizorii, la adresa de email .

Accesat de 1206 de ori

Selecție - anunțuri