UMF
Joi, 30 Decembrie 2021 12:08

Participare în cadrul proiectului ”Start-Up Sănătos - SUS”

Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca anunță câștigarea proiectului ”Start-Up Sănătos - SUS” finanțat în cadrul apelului POCU/829/6/13/ Innotech Student. Contractul de finanțare semnat este în valoare de 9.686.442,36 RON.

Proiectul se va implementa în parteneriat cu Asociatia Inceptus Romania și Camera de Comerț și Industrie Bistrita-Năsăud

În cadrul proiectului “Start-Up Sănătos (SUS)”, 350 de studenți (licență, master, doctorat) vor beneficia de formare specializată în domeniul antreprenoriatului și vor avea posibilitatea de a-și dezvolta ideile sub forma unui plan de afaceri. Mai departe, studenții participanți la program, vor putea primi sprijin financiar nerambursabil, de până la 100.000 euro, pentru punerea în practică și operaționalizarea planului de afaceri.
Implementarea proiectului va demara la începutul anului 2022. Dacă doriți să primiți informații suplimentare și să fiți la curent cu activitatea din cadrul acestui proiect, vă invităm să completați următorul formular: https://forms.gle/Q5GB6AhiBvkgUXPA7 .

 

 

Accesat de 2324 de ori

Selecție - anunțuri