UMF
Joi, 13 Ianuarie 2022 13:11

Informare- obligativitate purtare mască de protecție 2022

Stimați colegi studenți datorită înmulțirii cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19, vă reamintim că măsurile de protecție (reglementate prin lege și prin Planul de Măsuri al universității) trebuie respectate cu strictețe pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur.

Vă anunțăm că, începând cu data de 8 ianuarie 2022 s-a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție doar de tip medical cu 3 pliuri sau FFP2 (N95), astfel încât să acopere gura și nasul, în toate spațiile publice închise și deschise.
Sunt considerate neconforme măștile confecționate din material textile și/sau din plastic.
Nerespectarea purtării măștii se poate sancționa, conform reglementărilor legale, cu amendă contravențională în cuantum de 500 lei și până la un maxim de 2500 lei.

Ca o consecință a celor de mai sus vă reamintim, de asemenea, că este interzis accesul cu mâncare precum și fumatul în spațiile didactice.

Vă rugăm să consultați în permanență site-ul universității www.umfcluj.ro, butonul Info-Covid-19 pentru a fi la curent cu toate modificările și actualizările măsurilor luate cu privire la combaterea pandemiei cu Sars-Cov-2.

Rector,
Prof.dr. Anca Dana Buzoianu

Accesat de 1390 de ori

Selecție - anunțuri