UMF
Miercuri, 25 Mai 2022 15:40

Evaluarea activității didactice pentru semestrul II, anul universitar 2021-2022

Dragi studenți,

În perioada 24 Mai – 05 Iunie 2022 are loc evaluarea activității didactice de către studenți, pentru materiile desfășurate în semestrul II al anului universitar 2021-2022. Veți putea completa, așadar, două formulare pentru fiecare materie, după cum urmează: (1) pentru activitatea didactică de la curs și (2) pentru activitatea didactică de la lucrare practică sau stagiu clinic.

Începând cu acest an universitar, procesul de evaluare se desfășoară pe o altă platformă informatică, iar detalii privitoare la modul în care poate fi utilizată veți regăsi pe adresele instituționale de e-mail (@elearn.umfcluj.ro). Pentru a vă autentifica, este nevoie să accesați serviciul de e-mail Outlook la adresa https://outlook.office.com/mail/ și să introduceți datele folosite pentru Microsoft Teams.

Evaluările pe care le realizați sunt confidențiale, răspunsurile oferite neputând fi asociate în niciun mod cu datele studenților.

Dacă întâmpinați dificultăți în realizarea evaluărilor, sau doriți să ne transmiteți aspecte care au nevoie de modificări, respectiv completări, vă rugăm să utilizați adresa de e-mail  dep.calitate@elearn.umfcluj.ro.

Cu gânduri bune,

Echipa Departamentului de Asigurare a Calității

Accesat de 1419 de ori

Selecție - anunțuri