UMF
Marți, 08 Noiembrie 2022 15:05

Congresul Federației Române de Diabet, Nutriție, Boli metabolice - ediția a 20-a

Congresul Federației Române de Diabet, Nutriție, Boli metabolice (FRDNBM) a ajuns la cea de a 20-a ediție. Al 20-lea Congres Național al FRDNBM se va desfășura în Cluj-Napoca, la Grand Hotel Napoca, în perioada 9-11 noiembrie 2022.

Cu toții cred că am resimțit cei doi ani de pandemie, în care, deși participarea online la congres a fost extrem de benefică din punct de vedere științific, avem acum, în plus, șansa de a ne bucura de revederea cu colegii, de a interacționa și de a ne împărtăși experiența și proiectele.

Comitetul științific al congresului a depus un efort semnificativ pentru a aduce în fața dumneavoastră cele mai recente date din vasta noastră specialitate, atât în domeniul diabetului zaharat și al complicațiilor sale, cât și din domeniul bolilor metabolice și al nutriției.

Mulțumim tuturor colegilor și partenerilor care s-au implicat în conceperea și susținerea programului științific al congresului!

Ne dorim o participare activă la sesiunile programate, un schimb de idei și cunoștințe care apoi să fie transpuse în practică în beneficiul persoanelor cu patologie metabolică.

Conform tradiției și în spiritul Federației Române de Diabet, Nutriție, Boli metabolice, sunt organizate întâlniri și sesiuni adresate medicilor, asistentelor și persoanelor cu diabet, pentru că ”Împreună suntem mai buni și mai puternici!”

Conform motto-ului FRDNBM ”Mai multă cunoaștere și prietenie” sperăm ca timpul petrecut la congres și în Cluj-Napoca să fie plin nu doar de știință cât și de voie bună, bucurie și optimism.

Prof. dr. Gabriela Roman

Președinte
Federația Română de Diabet, Nutriție, Boli metabolice

Accesat de 385 de ori

Selecție - anunțuri