UMF
Miercuri, 14 Decembrie 2022 12:06

Raportarea activității de către cadre didactice, cercetători și doctoranzi, pentru anul 2022

Stimați membri ai comunității academice - cadre didactice, cercetători și doctoranzi,

Prorectoratul pentru Asigurarea Calității și Relații Internaționale reamintește faptul că raportarea activității pentru anul 2022 poate fi realizată pe platforma internă (https://digital.umfcluj.ro/jobrouter/index.php) până duminică, 08.01.2023, ora 23:59.
Pentru încadrarea corectă în quartilă a publicațiilor științifice, vor fi utilizate informațiile privind Journal Impact Factor (JIF, categoria Journal Citation Reports), nu Journal Citation Indicator, disponibile în baza de date Clarivate – Web of Science Core Collection. În cazul în care publicația este clasificată în mai multe domenii, iar quartilele sunt diferite, se alege quartila cea mai favorabilă (ex. Q1 este mai favorabil decât Q2) – însă DOAR utilizând JIF (Journal Impact Factor, din tabelul cu informații Journal Citation Reports).
În situația în care întâmpinați dificultăți la raportare, vă rugăm să contactați prorectoratul prin email la adresa , prin opțiunea Solicită sprijin disponibilă pe platformă sau telefonic la numărul de telefon +4 0374-834233.

Cu deosebită apreciere,
Prof. dr. Radu OPREAN
Prorector pentru asigurarea calității și relații internaționale

Accesat de 1286 de ori

Selecție - anunțuri