UMF
Miercuri, 19 Aprilie 2023 21:28

Eveniment BIONNALE 2023

Stimate cadre didactice / stimați cercetători,

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest vă invită să participați la BIONNALE, cel mai mare eveniment de networking pentru industriile din domeniul științelor vieții și al sănătății din regiunea capitalei germane.

Desfășurat pe parcursul a două zile, BIONNALE 2023 va fi un eveniment la fața locului (16 mai 2023 în Berlin) și virtual (17 mai 2023).

Evenimentul va include seminarii, sesiuni de matchmaking în care se vor organiza întâlniri bilaterale stabilite urmare a înregistrărilor făcute, precum și o sesiune de prezentare proiecte și inițiative inovatoare din domeniu.

Reprezentanți din mediul academic și din industrie participă la acest eveniment pentru a identifica, a se implica și a încheia parteneriate strategice. BIONNALE 2023 va fi o platformă pentru companiile și instituțiile de cercetare (institute de cercetare și universități) din domeniile menționate, în căutare de oportunități de dezvoltare sau de cercetare comune, pentru startup-uri cu idei noi și abordări inovatoare, precum și pentru investitori din partea companiilor, instituțiilor, Venture Capital (VC) și alte părți interesate.

BIONNALE 2023 se va concentra pe biotehnologie, produse farmaceutice, tehnologie medicală și sănătate digitală. Cooperarea intersectorială este cuvântul cheie pentru regiunea HealthCapital.

Înregistrarea se poate face la linkul: https://bionnale2023.b2match.io/  

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, centru regional Enterprise Europe Network, co-organizator regional al evenimentului, oferă sprijin pentru înregistrare și identificare parteneri entităților din regiunea Nord-Vest interesate să participe, la adresa de email: .

Cu deosebită considerație,
Echipa DepCDI

 

Accesat de 313 de ori

Selecție - anunțuri