UMF
Miercuri, 03 Mai 2023 11:27

În atenția doctoranzilor - Invitație - cursuri organizate în parteneriat cu Oslo University Hospital

Stimați doctoranzi, în perioada 8-10 mai 2023, în cadrul proiectului “Strategic interuniversity cooperation to improve research abilities for PhD Students for higher educational quality” QUALITAS, 21-COP-0049, vă invităm să participați la cursurile organizate în parteneriat cu Oslo University Hospital.

Cursurile vor fi avea loc în format online și vor aborda ca subiect principal RNA EPIGENETICS SI NON-CODING RNA (susținute în limba engleză).

În cadrul cursurilor se vor prezenta noțiuni practice despre utilizarea noilor tehnologii genomice și de editare genică în studiul alterărirlor la nivel de genom codant, genom non-codant și epigenom. Aceste studii pot fi de interes pentru dumneavoastră în vederea realizării cercetării doctorale și pentru a vă familiariza cu aspecte practice legate de utilizarea acestor tehnologii în proiectele aflate în curs sau pe care le plănuiți în viitor.

În urma participării la cursuri, 6 studenți doctoranzi (din orice an de studiu) vor putea participa la traininguri de formare în domeniul RNA Epigenetics desfășurate în Oslo, Norvegia la partenerul din proiect. Vom reveni cu detalii după finalizarea cursurilor.

Lectori:
Prof. dr. Arne Klungland - NORVEGIA
Dr. Deo Prakash Pandey- NORVEGIA
Prof. dr. Ioana Berindan-Neagoe -ROMANIA

Programul cursurilor este următorul:
Luni, 8 mai, orele 16:00-18:00
Marți, 9 mai, orele 16:00-18:00
Miercuri, 10 mai, orele 18:00-20:00

Cei interesati sunt rugați să se înscrie până în data de 8 mai, ora 12:00 la link-ul: https://forms.gle/KUfjbPQ8AAmRYYwn9

 

Vă asteptăm cu drag,
Echipa de proiect

Accesat de 1316 de ori

Selecție - anunțuri