UMF
Vineri, 12 Mai 2023 09:35

Invitație - UMF Cluj Technology Transfer Days

Stimați membri ai comunității academice, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca organizează evenimentul UMF Cluj Technology Transfer Days, în cadrul proiectului cu titlul Creșterea performanțelor cercetării științifice, susținerea excelenței în cercetare și a inovării în medicină. Evenimentul va avea loc în perioada 17-18 mai 2023, în clădirea din Cluj-Napoca, str. Gh. Marinescu nr. 23, parter.
Sub motto-ul Promoting Excellence In Health Innovation evenimentul își propune să promoveze excelența în cercetarea, dezvoltarea și inovarea din domeniul sănătății .
Pe parcursul celor două zile vor fi prezentate rezultate ale cercetării desfășurate în cadrul universității noastre, precum și serviciile oferite de Centrul de Cercetări pentru Medicină Avansată - MedFUTURE și Centrul de Cercetări pentru Genomică Funcțională, Biomedicină și Medicină Translațională.
În cadrul evenimentului sunt organizate standuri expoziționale pentru a facilita întâlniri între profesioniști și cercetători, în scopul de a încuraja crearea de noi colaborări între mediul privat și cel universitar în domeniul medical.
Mai multe detalii despre programul UMF Cluj Technology Transfer Days găsiți la

http://www.umfcluj.ro/images/fisiere/centru_transftehn/2023/1/PROGRAM%20EVENIMENT%20UMFCTTD%20-%20general.pdf.

 

Accesat de 539 de ori

Selecție - anunțuri