UMF
Joi, 25 Mai 2023 10:39

A treia ediţie a Concursului de Fiziologie “3rd Inter-Medical School Physiology Quiz”

În 26-27 mai 2023, sub egida Facultăţii de Medicină şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu”, se va desfăşura cea de a treia ediţie a Concursului de Fiziologie “3rd Inter-Medical School Physiology Quiz”.

Concursul îl are ca invitat pe domnul prof. dr. Cheng Hwee Ming, distins fiziolog de la Universitea Malaya, Kuala Lumpur, Malaysia, cunoscut pentru abordarea inovativă a problemelor de fiziologie, cel care a iniţiat un astfel de concurs în Malaysia încă din 2003, a gândit formatul şi l-a promovat în întreaga lume. La eveniment vor participa echipe de studenţi, coordonate de mentori, cadre didactice, de la universităţile de medicină din ţară şi din străinătate, într-o competiţie provocatoare, care le va testa nu numai cunoştinţele, dar şi capacitatea de analiză, promptitudinea reacţiei, curajul şi intuiţia.
Concursul va avea o probă scrisă, în 26 mai, şi probele orale, în 27 mai 2023, în Aula ”Iuliu Hațieganu” începând cu ora 8.30.
Sperăm ca acest eveniment, ajuns la a 3-a ediţie, să fie un liant pentru studenţii mediciniști din ţară şi străinătate, un loc de dezbatere, de creativitate si inovaţie.


Mult succes tuturor participanţilor!

Prof. dr. Simona Clichici

Accesat de 280 de ori

Selecție - anunțuri